Verwijzers

U als verwijzer speelt een belangrijke rol in de vroege signalering van psychische aandoeningen van uw patiënten. Daarbij heeft u een belangrijke rol in het indiceren van een behandeling.
Een verwijzing van uw patiënt naar STERK! betekent een eerste noodzakelijke stap richting behandeling, waarna een vervolgtraject binnen de GGZ in samenspraak met u als verwijzer zo nodig kan worden ingezet.

Als verwijzer kunt u bellen met 085 – 27 37 384 voor aanmelding van een patiënt. De patiënt dient zich echter ook zelf telefonisch bij ons aan te melden om de intakeprocedure te starten. Wij zullen vervolgens een korte telefonische screening bij de patiënt afnemen en een intakegesprek inplannen.

Intakefase
Wij bieden een zorgvuldige en uitgebreide intakefase met ruim aandacht voor comorbiditeit. Er vindt eerst een intakegesprek met een psycholoog plaats en vervolgens een adviesgesprek met psychiater. Uit het adviesgesprek volgt de indicatie voor behandeling. 

Verwijsbrief
Een verwijzing van de huisarts en relevante informatie uit het medisch dossier, waaronder een medicatie-overzicht, is van belang voor het intakegesprek. Wij verzoeken de patiënt deze documenten vooraf naar ons te sturen per e-mail of mee te nemen naar het intakegesprek. Het is voor u als verwijzer mogelijk om de verwijzing te sturen via Zorgdomein.

Informatie
Wenst u informatie over onze behandeling of overleg rond een patiënt, of bent u geïnteresseerd in ons aanbod van geaccrediteerde nascholing en/of consultatie, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 – 27 37 384 of via e-mail relatiebeheer@sterk-ggz.nl. We helpen u graag beoordelen of het zinvol is dat uw patiënt zich bij ons aanmeldt voor intake en behandeling. Desgewenst komen wij graag bij u langs om een toelichting te geven op ons behandelaanbod en/of cases te bespreken.

Waarom STERK!?

  • Uitgebreid behandelaanbod
  • Intensief behandelprogramma
  • Korte wachttijden
  • Geborgen sfeer
  • Persoonlijke benadering
  • Vergoed door uw zorgverzekering

Direct aanmelden?

Klik op aanmelden, vul het intakeformulier in en wij nemen contact op.

Aanmelden